Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator  

Carolien
Deskundig onderzoek en behandeling op een prettige manier. Mijn zoontje ging altijd met plezier en komt een stuk beter mee tijdens het schrijven op school. Fijn, bedankt.

Marieke
Zo blij met alle lieve aandacht en inzet van Annemiek van de Klimboom. Fien is zo gegroeid, zoveel zelfverzekerder van haar kunnen en daardoor opener naar het onbekende. Wat eerst nog allemaal spannend was durft ze nu gewoon. Hard zwaaien, hoog klimmen etc. dit zien we dan nu ook terug in een meisje die veel meer aandurft op het schoolplein, in het bij zijn van anderen en ook thuis. Het is zo leuk om te zien met hoeveel plezier Fien altijd naar de Klimboom gaat en tijdens het spelen aan het lachen is. Zo bedankt voor dit alles!

Danielle & Evy
Super fijne begeleiding gehad! Heel fijn dat het aan huis kon en door jullie hulp gebruikt mijn meisje van 5 maanden haar armpje weer helemaal zoals het hoort! Ben echt super blij met jullie hulp! Bedankt namens mij maar vooral bedankt namens Evy! (Ze vond de fysiotherapeute ook nog eens super leuk!)

Nicole
Fijn dat jullie aan huis konden komen voor de begeleiding van ons zoontje (3 maanden)!

Moeder van S
Prettige praktijk. Er werd goed geluisterd naar onze vraag. Vervolgens is er uitgebreid onderzoek gedaan en is een behandeltraject gestart met goed resultaat. Prettige vriendelijke sfeer in de praktijk en duidelijk zeer veel ervaring. Ook fijn dat er meerdere disciplines in hetzelfde gebouw gevestigd zijn. Zo konden we de logopedie op dezelfde dag plannen als de kinderfysiotherapie.
banner Home
De praktijk
Kinderfysiotherapie
Ergotherapie

Logopedie
Werkwijze
Samenwerking


Voor kids
Links
Contact
Privacyverklaring

Contact gegevens


De Klimboom Lelystad
Kwelder 2
8224 CN Lelystad, Nederland

Telefoonnummer:

+31(0)320-235341