Generated by Pure CSS Menu.com : Free CSS Drop Down Menu Generator  
Untitled Document

Nieuws

 

  • Per begin 2018 is Anniek de Roos officieel werkzaam binnen onze praktijk. Recent afgestudeerd aan de Master Kinderfysiotherapie. Met veel plezier komt ze bij ons werken!

  • De Klimboom is in 2016 door de (ouders van) patiënten via Qualizorg beoordeeld met gemiddeld een 9.3 Heel fijn deze waardering, bedankt!!!


  • Vanaf 1 januari 2017 mogen wij ons Pluspraktijk noemen! In 2016 zijn wij druk geweest met de procedure van het KNGF Plusprogramma. Eind 2016 kregen wij het bericht dat we met goed resultaat door de procedure heen waren en ons mochten aanmelden voor de plusovereenkomst met Zilveren Kruis Achmea. Een fijne waardering voor ons harde werken! https://www.zilverenkruis.nl/Consumenten/zorg-regelen/zorgzoeker/pluspraktijken/Paginas/fysiotherapie.aspx


  • Het afgelopen half jaar heeft Anniek de Roos (stagiaire en toekomstig maatschapslid de Klimboom) samen met twee studiegenoten hard gewerkt aan de app ‘Fysie op Kleuters’. Hiermee willen ze kleuterleerkrachten op een snelle en toegankelijke manier meer inzicht geven in verschillende fijn en grof motorische vaardigheden door middel van tekst en beeldmateriaal. De app is ontwikkeld voor kleuterleerkrachten maar kan daarnaast interessant zijn voor ouders en iedereen die met kleuters werkt. Als voorproefje op de app. alvast een aantal foto’s.


  • De nieuwe schilderijen voor in de wachtkamer, gemaakt door Jente en Britt, zijn overhandigd aan de Klimboom. Mooie vrolijk gekleurde schilderijen die de kinderen (en ouders) zeker zullen aanspreken. We zijn er blij mee!
  • De Klimboom is in 2015 door de (ouders van) patiënten via Qualizorg beoordeeld met gemiddeld een 9.2. Trots!!!
  • Grove motoriek en schoolprestaties in speciaal onderwijs
  • De lange wachtlijst is verleden tijd, kinderen zijn over het algemeen binnen korte tijd, zo niet meteen, aan de beurt!
banner Home
De praktijk
Kinderfysiotherapie
Ergotherapie

Logopedie
Werkwijze
Samenwerking


Voor kids
Links
Contact
Privacyverklaring

Contact gegevens


De Klimboom Lelystad
Kwelder 2
8224 CN Lelystad, Nederland

Telefoonnummer:

+31(0)320-235341